zondag 2 november 2014

Problemen met het blog ( na een seconde doorgestuurd worden naar een site van neocounter )

Ik begreep van mijn moeder en tante dat er problemen waren met het bereiken van mijn blog. Toen ik ging kijken had ik die problemen ook.
De blog was heel even zichtbaar en daarna werd ik doorgeschakeld naar een site van neocounter.
Excuses voor het ongemak.

Dit probleem ligt aan een app.
Ik heb de visjes voeren app en de landen app (waarmee ik kon zien uit welke landen de bezoekers komen) verwijderd, en toen bleek het euvel bij mij verholpen te zijn.
Ik heb zelf het idee dat het de landen app geweest is. (daarmee kon je zien uit welke landen je bezoekers komen)

Als je een vergelijkbaar probleem hebt op je blog dan los je dat als volgt op:
Ga naar je "Blogger dashboard" en klik op het driehoekje, ik heb op de afbeelding even een groene pijl gezet voor de duidelijkheid.

 Dan opent zich een menu, en klik je op"Indeling"


Dan kom je op dit overzicht en daar klik je bij een app die je niet vertrouwt op "Bewerken" en vervolgens op "verwijderen", en dan is het hopelijk opgelost zoals op mijn pagina. Normaal staat er natuurlijk de naam van de app, maar ik had hem al gewist en ga hem er natuurlijk niet weer opzetten. :D
Daarom heb ik de namen van de apps die op mijn pagina staan op de afbeelding grijs gemaakt :)Omdat ik zelf erg heb lopen zoeken waar het nou aan lag en op internet alleen oplossingen tegen kwam waarbij je HTML codes moest gaan aanpassen heb ik even een instructie gemaakt. De afbeeldingen heb ik ook zelf gemaakt. Als je wat aan deze instructie hebt, dan vind ik het erg leuk om dat te weten. Laat gerust een berichtje achter. (maar als je daar geen zin in hebt dan hoeft dat natuurlijk niet!) :)

Ik heb dit gemaakt puur om te helpen en ik ga er van uit dat de mensen van blogger dit geen probleem vinden.  Heb je andere problemen of lukt het niet? Neem dan contact op met google/blogger. Ik ben geen expert, en ook geen medewerkster van blogger,  alleen graag behulpzaam :D

3 opmerkingen:

 1. ze zijn aan het rommelen daar, al mijn oudere foto's zijn van mijn blog verdwenen en kan niet vinden hoe ik ze terug kan zetten. Het heeft kennelijk iets te maken met Google+ en/of de cloud .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. er schijnen ook problemen met reageren te zijn , heb jij daar al iets van gehoord ?
  gr.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nee, maar ik denk dat de mensen die daar problemen mee hebben niet kunnen reageren om het aan te geven :P

  BeantwoordenVerwijderen